For the first time..

Daar zit ik dan; all alone on Heathrow Airport. Het is 09:07 uur, lokale tijd. Na een week van excitement, inzinkingen (eigenlijk maar 1), afscheidsetentjes, -bezoekjes, laatste voorbereidingen en laatste keren, is vanochtend mijn reis begonnen. Pap en mam brachten me weg en nadat een paar traantjes weggepinkt werden, ging ik door de douane. En daar loop je dan. Alleen. Wat een raar gevoel!

Met de tranen nog in mijn ogen ging ik op zoek naar mijn gate. Hoewel ik alleen op reis ging en dat een raar gevoel was, voelde het toch goed. Wat ik al zo lang wil, begon werkelijkheid te worden. Vanaf dat ik mijn tassen door de security heen had en dus zeker wist dat ik de informatie betreffende de handbagage goed begrepen had, kon ik ontspannen. Mijn reis begint! Ik heb besloten om alles maar gewoon rustig op me af te laten komen. Ik zit nu midden in de reis en die reis gaat vanzelf verder. Ik hoef daar niks voor te doen en laat me gewoon meedrijven. Nouja, ik moet af en toe wel wat bordjes in de gaten houden. En oké, ik heb vandaag al twee keer mijn halve handbagage uitgepakt, mijn schoenen uitgedaan en mijn zakken leeggehaald. En: dat mag dadelijk nog een keer. Daarnaast moet ik ook nog in de gaten houden wanneer mijn gate bekend wordt gemaakt en zit ik tegelijkertijd dit verhaal te typen om mijn reisblog up to date te houden. En toch voel ik me compleet relaxed en is het motto van deze reis: just go with the flow.

Afgelopen week was een week van ‘laatste keren'. Die week is vanochtend geëindigd en een nieuwe week is begonnen. Het komende half jaar zal ik heel veel ‘eerste keren' ervaren. Vandaag vlieg ik voor de eerste keer alleen, morgen ben ik voor het eerst in Sydney. Ik ben eraan toe en ik heb er zin in!

Ik neem jullie mee op reis; in mijn gedachten, via foto's, door jullie kaartjes en jullie berichtjes, maar vooral in deze reisblog. Doordat ik mijn ervaringen hier met jullie deel wordt mijn reis op die manier ook een heel klein stukje van jullie.

Annekee Zelf!

En ondertussen zit ik nog steeds op het vliegveld.. Een bagagewagen is tegen de motor aangereden waardoor het niet meer veilig is om met dit vliegtuig te vliegen. Nu moet er een nieuw vliegtuig komen, dat moet klaargemaakt worden en wij moeten allemaal weer instappen. Naar verwachting zal ik rond 15.00 uur opstijgen. behoorlijk wat vertraging dus.. Nu heb ik maar internet gekocht hier en kan ik lekker achter mijn laptop.

mama

Annekee wat ben je toch een geweldige dappere meid. ik ben enorm trots op je. Jij komt er wel!! Alle geluk en succes.

Frank

Voorspoedige vervolgvlucht straks
en geniet van je wereldreis Annekee

Esmee

Heej Annekee!
Nu al een mooi verhaal geschreven, dat komt dan ook helemaal goed voor de komende tijd!
Shit dat je al veel vertraging hebt, ma goed zoals je zelf al zegt just go with te flow en je komt er hoe dan ook haha...
Good luck!!

xx

Opa Isbouts

ook Oma heeft jou bericht gelezen. Goed gedaan zo blijven we op de hoogte. Goede reis verder

ellen

Hee annekeetje! Wat een goede instelling, ik ben er steeds meer bewust van dat je nu echt weg bent en dat is nog niet het ergste maar met deze instelling gaat het er op lijken dat je dat half jaar daar ook zeker vol gaat maken. Super voor jou maar minder leuk voor ons!
Geniet van alles en ik hoop tot heel snel op skype!
I'll miss you!
Liefs Ellen

wendy

Leuk om je eerst ervaringen te lezen. Als het goed is hang je nu in de lucht volgens onze cas. Hij zag het vliegtuig naar de startbaan taxien. Ben benieuwd naar je eerste ervaringen. Doei

Hiewwaiy

Hey meissie,

fijn te lezen dat je er helemaal klaar voor bent! Ik ga je ontzettend missen, maar gun het je echt zo! Ga genieten daar van alle avonturen en maak mij jaloers met foto´s verhalen etc :P We spreken, mailen, skypen snel he! Hele dikke kus en knuffel voor jou

wendy

Zwaai ff, je hangt weer boven Nederland....

Eline

Super Annekeetje!

go for it!
ps. Mail me maar als je tijd hebt en gesetteld bent! ;p dan kunnen we de eerste skype date plannen.

xxxxxxxxxx

your choice

hoi annekee

ik laat je even weten dat de borrel goed smaakt ik weet niet of er nog wat in zit als je weer thuis bent maar we denken toch wel aan je goed reis verder en behouden vaart .

Wendy (Ahrend)

Hi Annekee, spannend voor je joh!!! Leef helemaal met je mee en echt leuk om via je site een beetje met je mee op reis te mogen. Ik hoop dat je ondertussen helemaal veilig bent aangekomen en je een warm welkom hebt gehad van het gezin. Ontzettend veel plezier in ieder geval en geniet van alle "eerste keren" die nu komen gaan. xx

Sanneke

Heey Annekeet,

Nu ben je echt weg en is je reis begonnen!! Heb de afgelopen dagen steeds gedacht waar je ongeveer zou zijn en lees nu net dat je straks al naar je gastgezin gaat, fijn!! Heb nu al zin om al je verhalen en avonturen hier te gaan lezen. Ik ga straks skype eens installeren en dan moeten we snel gaan daten, ben zo benieuwd hoe het daar is.

XXX

Toos

Heey you, down under, ik hoor dat je al in je gastgezin bent, fijn hoor, na zo'n( extra )lange, vermoeiende reis.
Heb al met jullie mam aan de telefoon gehangen, en kan nu ook dit blog lezen, dus ik blijf (extra )goed op de hoogte van al jou belevenissen.
Voor nu: succes met alle nieuwe indrukken, zet 'm op en liefs.
Toos en de rest van de happy family van Stratum

Lia

Haa die Annekee, al een beetje bijgeslapen na het vertragingsavontuur? Heel veel geluk daar met hard werken maar zeker ook met alle nieuwe bezigheden en ervaringen. Duik in het onbekende, surf naar oude bekende en zing je eigen lied. Groeten Lia Verbeek

Janneke

Wat een geweldige foto´s! Jaloersmakend! Met zo´n mooie blauwe hemel, een prachtig strand en super schattige kinderen gaat het helemaal goed komen daar. Geniet!

Hoi Annekee, hoest?
Even laten horen dat het hier eindelijk dan toch echt winter is, met sneeuw en vorst en jij maar puffen in het warme, zomerse Sydney.
Met smart zitten we op een nieuw verhaal en/of foto's van jou te wachten, dus als je eens even tijd hebt......achter de laptop en typen maar.
Veel liefs uit Someren.